ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

THE ANSWER: Ακυρώθηκε η συναυλία τους στην Αθήνα


Δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, η προγραμματισμένη εμφάνιση των The Answer στις 11 Φεβρουαρίου στο Gagarin 205 δεν θα λάβει, τελικά, χώρα.
Οι Ιρλανδοί hard rockers ανήρτησαν μια σχετική ανακοίνωση στην σελίδα τους στο FaceBook, γραμμένη, συγκεκριμένα, από τον τραγουδιστή της μπάντας, Corman Neeson, η οποία αναφέρει τα εξής: «Φίλοι μου, με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνω ότι το προγραμματισμένο μας show σε λίγες βδομάδες στην Αθήνα, αναβλήθηκε. Ο promoter είναι ξεκάθαρος πως στο τρέχον [οικονομικό] κλίμα, αυτή η ακύρωση είναι ό,τι πιο λογικό μπορεί να συμβεί. Θέλω να τονίσω ότι οι Answer είμαστε πολύ πεισμωμένοι από αυτή την απόφαση. Το γεγονός πως οι καιροί εκεί πέρα είναι δύσκολοι, μας κάνει να θέλουμε να έρθουμε σε εσάς ακόμα περισσότερο. Θα παίξουμε rock n’ roll για εσάς πριν το τέλος της χρονιάς. Είμαστε το ίδιο απογοητευμένοι όσο κι εσείς, αλλά τα χέρια μας είναι δεμένα. Keep believin’ and much love!»
Τελευταία Ενημέρωση
Από τη διοργανώτρια εταιρία λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου το οποίο και δημοσιεύουμε:
"Λόγω της χαμηλής προπώλησης και της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, αποφασίσαμε από κοινού με τον ατζέντη των ANSWER να αναβάλουμε την προγραμματισμένη τους εμφάνιση για τις 11 Φεβρουαρίου στο GAGARIN 205. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους στα σημεία προπώλησης.
Πιο συγκεκριμένα, όσα εισιτήρια αγοράστηκαν από την Ticket Services, είτε ηλεκτρονικά είτε από το κατάστημα της Στοάς Πεσμαζόγλου θα απευθυνθούν εκεί για την εξαργύρωση των εισιτηρίων από την Πέμπτη 2/2 ως την Τετάρτη 15/2. Πληροφορίες – (Λογισμική ΕΠΕ) Ticket Services, 210 72 34 567, Στοά Πεσμαζόγλου, Πανεπιστημίου 39, info@ticketservices.gr
Όσα εισιτήρια αγοράστηκαν από τα καταστήματα Public θα εξαργυρωθούν στο κεντρικό κατάστημα Public του Συντάγματος, Καραγεώργη Σερβίας 1,  από την Πέμπτη 2/2 ως την Τετάρτη 15/2 και ώρες 10.00 – 14.00 – Πληροφορίες 210 32 46 210 (Εσωτερικό 2)"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου