ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

CRADLE OF FILTH: Η Sarah Jezebel Deva ολοκλήρωσε τα φωνητικά για το επερχόμενο άλμπουμ τους

CradleOfFilth 110112Η Sarah Jezebel Deva (η οποία έχει περιοδεύσει και ηχογραφήσει με μπάντες όπως οι CRADLE OF FILTH, MORTIIS, THERION και ANGTORIA), ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις για το νέο ορχηστρικό άλμπουμ των CRADLE OF FILTH, το οποίο θα λέγεται “Midnight in the labyrinth”.
Όπως αναφέρει η ίδια στη σελίδα της στο Facebook, “πρέπει να ομολογήσω ότι έμαθα πολλά κάνοντας το νέο άλμπουμ των CRADLE OF FILTH. Έμαθα ότι δεν είναι όλα όσο απλά φαίνονται, ότι θα πρέπει να ξεχνάω/συγχωρώ πιο συχνά και ότι δε θα πρέπει να ξαναχρησιμοποιήσω τη λέξη ‘ποτέ’ όταν μιλάμε μουσική και έχει να κάνει με επίσκεψη στο παρελθόν. Είμαι χαρούμενη που μου ζητήθηκε να πάρω μέρος σε αυτό το project και ίσως όταν η καρδιά σου ελέγχει το μυαλό σου δεν είναι τόσο κακό στην τελική”.
Ο frontman των COF, Dani “Filth”, είχε δηλώσει πρόσφατα για το δύσκολο εγχείρημα που προσπαθεί η μπάντα ότι: “το άλμπουμ θα περιέχει 9 κλασικά κομμάτια των CRADLE, επαναπροσδιορισμένα σαν ορχηστρικές συνθέσεις. Δε θα είναι μουσική ασανσερ (ή για την ακρίβεια το μουσικό θέμα του ‘Schindler’s Lift’!), αλλά ένα πλήρες soundtrack ταινίας τρόμου στα μονοπάτια των Danny Elfman, Christopher Young ή Jerry Goldsmith.”.
Το κομμάτια που έχουν επιλεγεί για το άλμπουμ αυτό είναι τα (σε τυχαία σειρά):
* The Forest Whispers My Name
* The Twisted Nails Of Faith
* Summer Dying Fast
* The Rape And Ruin Of Angels (Hosannas In Extremis)
* Funeral In Carpathia
* Thirteen Autumns And A Widow
* A Gothic Romance (Red Roses For The Devil's Whore)
* Cruelty Brought Thee Orchids
* Dusk And Her Embrace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου