ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

KILLSWITCH ENGAGE: Αποχώρησε ο τραγουδιστής Howard Jones


killswitch engageΟι αμερικάνοι metallers Killswitch Engage ανακοίνωσαν την αποχώρηση του τραγουδιστή τους Howard Jones. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Προς την οικογένειά μας, φίλους και οπαδούς: Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε χωρίς τον Howard Jones στη θέση του τραγουδιστή. Αγαπάμε τον Howard και είμαστε ευγνώμονες για τα εννιά χρόνια που περάσαμε μαζί στο συγκρότημα. Για λόγους σεβασμού προς όλους τους εμπλεκόμενους δεν θα συζητήσουμε τους λόγους της αποχώρησής του. Ο Howard είναι και θα είναι μέλος της οικογένειάς μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Αφήνει ένα μεγάλο κενό και η αντικατάστασή του θα είναι μια δύσκολη διαδικασία, η οποία τώρα αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα. Κυρίως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Το εκτιμάμε και σχεδιάζουμε την κυκλοφορία ενός album στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, το οποίο θα μας κάνει όλους περήφανους".
Υπενθυμίζουμε ότι ο Jones δεν συμμετείχε στην αμερικάνικη περιοδεία του συγκροτήματος στις αρχές του 2010, δημιουργώντας φήμες για τις σχέσεις του με τη μπάντα. Τότε το συγκρότημα είχε ανακοινώσει ότι " ο Howard είναι προφανές ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του αυτή τη στιγμή και χρειάζεται χρόνο για να συνέλθει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου