ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Metallica: Επιστροφή στον ήχο του “Black Album”

Metallica: Επιστροφή στον ήχο του “Black Album”
Metallica έχουν ξεκίνησει ήδη τις ηχογραφήσεις για το νέο τους album,  αποκαλύπτοντας ότι ο νέος τους ήχος θα είναι μια πιο heavy εκδοχή του “Black Album”!
O κιθαρίστας Kirk Hammett δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone: «Αν το "Death Magnetic" ήταν μια λογική συνέχεια του “And Justice For All” τότε το νέο μας album είναι η συνέχεια του “Black Album” σε πιο heavy ρυθμούς. Δεν θα υπάρχουν οι περίπλοκες ενορηστρώσεις του “Death Magnetic” αλλά πιο σύντομα, πιο ρυθμικά τραγούδια, μια πιο heavy εκδοχή αυτών που κάναμε στα early 90s!».
 Ενώ ο Lars Ulrich έγινε πιο συγκεκριμένος: «Όταν οι fans μας θυμούνται τα παλιά κομμάτια, αναφέρονται συχνά στο “Justice”. Αλλά μην αγνοούμε και το “Harvester Of Sorrow” από το ίδιο album. Είναι ένα πεντάλεπτο τραγούδι με ξεκάθαρο και απλό μήνυμα. Το ίδιο και το “Fuel” που είναι δυναμίτης για τα live. Εκεί θέλουμε να κινηθούμε μουσικά στο νέο μας album.»
Ακούγεται....πολλλά υποσχόμενο! Οι Metallica για την φετινή χρονιά έχουν προγραμματίσει σειρά συναυλιών σε μεγάλα Ευρωπαικά festivals όπου θα παίξουν ολόκληρο το  “Black Album” live!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου