ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Οι Pink Floyd επανενώνονται

Έχουν περάσει 7 χρόνια από την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν στο Live 8


, έχουν πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και είναι ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της Ροκ μουσικής.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως για πολλούς, είναι η ίδια η ιστορία της Ροκ μουσικής μιας και η μουσική παρακαταθήκη που έχουν αφήσει είναι τεράστια.



Οι fans της μπάντας θεωρούν πως οι Pink Floyd είναι αυθεντικοί μόνο με την σύσταση που είχαν εξαρχής και δε το βρίσκω παράλογο. Σκέψου τους Bon Jovi να έπαιζαν χωρίς τον κιθαρίστα Richie Sambora, λες πως κάτι λείπει. Και λείπει. Όπως έχουνε δηλώσει, η επανένωση θα γινότανε μόνο για κάτι το πραγματικά μεγάλο και τι πιο μεγάλο από το κλείσιμο των ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου που θα γίνουν το καλοκαίρι;



Αυτή τη στιγμή τα "εν ζωή" μέλη της μπάντας είναι ο Waters, ο David Gilmore και ο Nick Mason. Το βρετανικό συγκρότημα ξεχώρισε για τις πρωτοποριακές του ενορχηστρώσεις, τους δυνατούς του στίχους, τα ευφάνταστα εξώφυλλα αλλά και για τις θεαματικές συναυλίες του. Όταν πλέον ακούς το όνομα Pink Floyd το μυαλό σου δεν πάει απλά σε μια μπάντα που έπαιζε μουσική. Είναι σίγουρα κάτι παραπάνω.



Το μόνο που μένει πλέον είναι να επιβεβαιωθεί η πληροφορία που θα δώσει τεράστια χαρά στους αμέτρητους fans παγκοσμίως. Δεν είναι και λίγο να σου δοθεί η ευκαιρία να δεις επί σκηνής ένα θρύλο της ροκ μουσικής. Τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου