ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

METALLICA: Ανακοίνωσαν την δημιουργία ενός δικού τους festival


Έχοντας βρεθεί στην θέση των headliners στα μεγαλύτερα festivals όλου του κόσμου, οι Metallica αποφάσισαν αυτή την φορά να φτιάξουν ένα (όπως ελπίζουν) ετήσιο, δικό τους festival, με τους ίδιους headliners.
Το festival θα λέγεται "Orion Music + More" (όνομα με ευθεία αναφορά στο "Orion", για να τιμήσουν τον Cliff Burton, όπως είπαν) και θα λάβει χώρα στις 23 και 24 Ιουνίου στο Bader Field του Atlantic City στο New Jersey.
Το festival θα περιλαμβάνει επίσης διάφορες παράλληλες καλλιτεχνικές και άλλες (έγινε λόγος για skating και water surfing) δραστηριότητες, και το billing του θα απαρτίζεται, πέρα από τους Metallica, από τους Arctic Monkeys, Avenged Sevenfold, The Sword, Liturgy, Modest Mouse, The Gaslight Anthem, Cage the Elephant, Fucked Up, Best Coast, Hot Snakes, Titus Andronicus, Gary Clark Jr., Lucero, The Black Angels, A Place to Bury Strangers, αλλά και τον μεγάλο Roky Erickson.
Αναφερόμενος στην μουσική πολυσυλλεκτικότητα του festival, ο Lars Ulrich, λέει:
«Αν πάρεις τα iPods και από τους τέσσερις μας και ψάξεις τι έχουν μέσα, θα βρεις την μεγαλύτερη ποικιλία από μουσικές, οπότε προσπαθήσαμε να φέρουμε αυτό το πνεύμα και στο festival.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου