ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

MICHAEL SCHENKER: Για δύο special συναυλίες στην Ελλάδα τον Απρίλιο


Το όνομα του Michael Schenker δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις… Ένας από τους σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς κιθαρίστες όλων των εποχών, με 40 χρόνια καριέρας και θητεία σε Scorpions και UFO, αλλά και στους δικούς του M.S.G., θα βρεθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου στην σκηνή του Gagarin 205 για ένα show που θα περιλαμβάνει κομμάτια από το πρόσφατο “Temple of Rock” album του αλλά και από όλη την καριέρα του.
Η συναυλία θα αποτελεί, μάλιστα, ένα άτυπο “reunion” πρώην μελών των Scorpions, αφού μαζί του θα βρίσκονται ο Francis Buchholz στο μπάσο και ο Herman Rarebell στα τύμπανα, με τον Wayne Findlay (M.S.G.) να αναλαμβάνει τα πλήκτρα και τις δεύτερες κιθάρες και τον Doogie White (πρώην Rainbow, Malmsteen, κ.ά) να βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο. Την βραδιά θα ανοίξουν οι Βρετανοί metallers Fury UK.
Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα: Ticket House, Metal Era, Public (Σύνταγμα, Mall Αμαρουσίου, Mall Αγίου Δημητρίου, Πειραιάς, Γλυφάδα) και ηλεκτρονικά από τα www.ticketpro.gr και www.123tickets.gr
Τιμή εισιτηρίου: 30 Ευρώ
Μία μέρα μετά, το Σάββατο 21 Απριλίου, ο Schenker θα εμφανιστεί στην σκηνή του Block 33 στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου