ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

STORM CORROSION




Σε ερωτήσεις οπαδών σχετικά με την επικείμενη συνεργασία του με τον ηγέτη των Opeth Mikael Åkerfeldt απάντησε ο Steven Wilson (Porcupine Tree, Blackfield) δίνοντας έτσι περισσότερες πληροφορίες για το project.

Ο Wilson αναφέρθηκε στους Storm Corrosion λέγοντας πως όσοι πιστεύουν πως θα πρόκειται για ένα progressive/metal album κάνουν λάθος, φτάνοντας μάλιστα να πει πως ουσιαστικά πρόκειται για κάτι εντελώς αντίθετο με τη metal μουσική.

"Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τη μουσική των Storm Corrosion καθώς είναι αρκετά διαφορετικό με ότι τουλάχιστον εγώ γνωρίζω. Είπα πως το album δε θα είναι metal καθώς αρκετοί θεωρούν πως με βάση το background μας θα πρόκειται για ένα τέτοιο δίσκο.

Ωστόσο, οι Storm Corrosion είναι κάτι διαφορετικό. Πρόκειται για ένα μινιμαλιστικό δίσκο με αρκετά space και ορχηστρικά στοιχεία. Υπάρχουν ελάχιστα drums και καθόλου παραμορφώσεις στις κιθάρες" είπε ο Steven Wilson, μεγαλώνοντας έτσι την ανυπομονησία.

Το ντεμπούτο album των Storm Corrosion θα βγει στην αγορά τον Απρίλη από τη Roadrunner Records με καλεσμένους τους Gavin Harrison (drums, Porcupine Tree), Ben Castle (woodwinds) και Dave Stewart.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου