ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

TROUBLE: Αποχώρησε ο Kory Clarke, ανακοίνωσαν τον αντικαταστάτη του


cory klarke metal hammer greece
Μετά από 4 χρόνια κοινής πορείας, ο Kory Clarke των Warrior Soul, αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του με τους Trouble, και να ξεκινήσει ένα νέο σχήμα, τους The Bones of Children, μαζί με τον κιθαρίστα Russ Strahan (Pentagram, Land of Doom).
Στην ανακοίνωση της αποχώρησής του από τους Trouble, ο Clarke είναι ιδιαίτερα καυστικός με τα μέλη της πρώην μπάντας του, λέγοντας τα εξής, τόσο για αυτούς, όσο και για το νέο του group:
«Αυτό το metal album θα είναι γεμάτο ενέργεια, με μια φρέσκια καλλιτεχνική προσέγγιση, χωρίς τους περιορισμούς ενός 50-κάτι χρονών Χριστιανικού κοινού, χα, χα! Θα είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις χωρίς να είσαι δέσμιος ενός προηγούμενου τραγουδιστή που άφησε πίσω του μια μπάντα τριάντα ετών, που παίζει και συμπεριφέρεται ακριβώς όπως η ηλικία της. Θέλω να γράψω προοδευτικούς, προχωρημένους στίχους, με το προσωπικό μου στυλ. Δεν θέλω να ακούγομαι σαν τον Ozzy, όπως προσπαθούσε να κάνει ο παλιός τραγουδιστής. Χαίρομαι, επίσης, που στο εξής όταν θα κοιτάω στα αριστερά μου στην σκηνή, δεν θα βλέπω τον “Derek Smalls” [αναφέρεται στην ομοιότητα του Bruce Franklin με το μέλος των Spinal Tap]. Απλά, δεν μπορώ να παίξω μαζί με ανθρώπους που είναι φανατικοί Χριστιανοί, ή δίνουν τόσο βάση στην οικογένειά του που δεν μπορούν να περιοδεύουν, να φτιάχνουν δίσκους, ή να πίνουν μερικές μαργαρίτες μαζί μου στο μπαρ. Rock n’ roll, είναι, παιδιά, όχι το Family Channel”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου