ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Το 2013 η 3D ταινία των Metallica!

Το 2013 η 3D ταινία των Metallica!
Metallica ανακοίνωσαν μέσα από το επίσημο website τους ότι έχουν βρει ήδη τον σκηνοθέτη (Nimrod Antal) και την παραγωγό (Charlotte Higgins) για την νέα τους (3D) ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2013!
 Το μήνυμα των Metallica από το site τους λέει τα εξής: «Στην αρχή της χρονιάς σας μιλήσαμε για τις νέες μας περιπέτειες στον κόσμο του 3D, αυτού του νέου, εντελώς τρελού κόσμου! Και καθώς έγιναν κάποιες αναφορές, αρκετές λεπτομερειες δεν γνωστοποιήθηκαν ποτέ. Με χαρά λοιπόν, σας ανακοινώνουμε ότι πρόκειται να συνεργαστούμε με τον σκηνοθέτη Νimrod Antal και την παραγωγό  Charlotte Higgins.»
Ο ίδιος ο Ούγγρος σκηνοθέτης Nimrod Antal, επιβεβαίωσε την συνεργασία και με δικό του μήνυμα εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα δουλέψει μαζί με ένα συγκρότημα, όπως οι Metallica, που είναι οι ήρωες του.
Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο Τύπου, η ταινία των Metallica θα έχει ως πρωταγωνιστές τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος, James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo και θα συνδυάζει αφήγηση με τις πιο εκκρηκτικές στιγμές από τις συναυλίες τους! Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει το καλοκαίρι της φετινής χρονιάς, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται για το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου