ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Έφηβοι ετών 70+

Mick_Jagger1.jpg



Λίγο πολύ μόλις περνάς τα 60 χρόνια ετοιμάζεσαι για σύνταξη..όχι όμως αν σε λένε Μικ Τζάγκερ, Λέοναρντ Κοέν, Νιλ Γιανγκ Tina Turner Bob Dylan .Πάντα ακμαίοι, πάντα έφηβοι συνεχίζουν να δίνουν παραστάσεις και να τροφοδοτούν το κοινό με την αστείρευτη ζωντάνια και αγάπη τους για την μουσική. Ενωμένοι με τα συγκροτήματα που ξεκίνησαν είτε σε σόλο καριέρα έχουν καταφέρει να γεμίζουν στάδια και συναυλιακούς χώρους με πλήθος περισσότερο από ποτέ.

Οι νέοι καλλιτέχνες μπορεί να έχουν την πλήρη προβολή από ΜΜΕ αλλά επι σκηνής λίγοι έχουν τις σωματικές και ψυχικές αντοχές για να βγάλουν όλο το πρόγραμμα εις πέρας, κρατώντας το κοινό «τρελαμένο». Η Σέριλ Κόουλ έκανε μια ζωντανή εμφάνιση, αλλά τραγουδούσε πλέει μπακ, γιατί όπως δήλωσε είναι τρομερά "εξουθενωτικό" να τραγουδάς και να χορεύεις ταυτόχρονα. Και είναι μόλις 23! Αν εκείνη δεν μπορεί για τρία λεπτά, τότε πώς ο Μπρους Σπρίνγκστιν μπορεί και το κάνει για τρεις ώρες;».

Αυτό σύμφωνα και με τους ειδικούς οφείλετε στον φόβο. Είναι μια αντίδραση του οργανισμού για το ενδεχόμενο, ότι οι δυνάμεις θα τους εγκαταλείψουν, με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί τον καλύτερό τους εαυτό. Ταυτόχρονα, τρέφουν και έναν φόβο μήπως κάθε συναυλία είναι θα είναι και η τελευταία τους,

«Όπως είχε πει και ο James Brown τα δυσκολότερο επάγγελμα είναι να είσαι performer.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου