ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

BOB DYLAN




Το νέο του studio album ετοιμάζει το τελευταίο διάστημα ο Bob Dylan καθώς βρίσκεται ήδη στο studio σύμφωνα με πηγές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο βετεράνος μουσικός έχει ήδη ξεκινήσει να συνθέτει και να ηχογραφεί τα νέα του κομμάτια σε studio του Los Angeles, το οποίο ανήκει στον συνθέτη/τραγουδιστή Jackson Browne.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο David Hidalgo, μέλος της μπάντας του Dylan στο τελευταίο του Χριστουγεννιάτικο album "Christmas Through The Heart" το 2009, ο οποίος θα βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο πλάι του.  

"Είναι φανταστική εμπειρία. Όλοι τους είναι εντελώς διαφορετικοί και ο καθένας από τους συντελεστές έχει διαφορετική μουσική προσέγγιση. Αυτό κρατά την δημιουργικότητα σε ψηλά επίπεδα" δήλωσε ο Hidalgo στην εφημερίδα Aspen Times.

Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη σε σχέση με το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει ο δίσκος και ποια θα είναι η μουσική του προσέγγιση ο Hidalgo είπε πως αναμένεται να υπάρξουν αρκετές Μεξικάνικες επιρροές. Μάλιστα, ο ίδιος θα παίζει το παραδοσιακό Μεξικάνικο όργανο Tres – το οποίο μοιάζει με κιθάρα – και το οποίο φαίνεται πως ενθουσίασε τον Bob Dylan.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα δισκογραφική δουλειά του Bob Dylan αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου