ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Νεα ταινία και δυο βιογραφίες για τους Metallica!

Νεα ταινία και δυο βιογραφίες για τους Metallica!
Οι Metallica βρίσκονται σε δημιουργικό πυρετό τους τελευταίους μήνες, καθώς μια ταινία για τον Lars Ulrich και μια βιογραφία χωρισμένη σε δυο τόμους, θα αποκαλυφθούν στο φανατικό κοινό του συγκροτήματος μέσα στα επόμενα χρόνια.
 Το “Mission To Lars” είναι μια ταινία του William και της Kate Spicer, που επιχείρησαν  να ταξιδέψουν στο Los Angeles μαζί με τον αδελφό τους, Tom Spicer που πάσχει από σπάνια ανιάτη ασθένεια και να τον φέρουν σε επαφή με τον drummer Lars Ulrich. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ευρωπαικούς κινηματογράφους μέσα στο καλοκαίρι.
Όσο για την βιογραφία των Metallica, oι συγγραφείς Paul Brannigan και Ian Winwood ανέλαβαν το δύσκολο έργο της αποτύπωσης στο χαρτί μιας πορείας 30 ετών στην μουσική, δημιουργώντας υλικό συνολικά 75 ωρών σε συνεντεύξεις.  Το "Birth School Metallica Death: Volume I” είναι το πρώτο μέρος αυτής της βιογραφίας και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2013, ενώ ένα χρόνο αργότερα θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος. Τα δυο βιβλία έχουν αγοραστεί από τον εκδοτικό οίκό Da Capo Press.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου