ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Στο studio για το τέταρτο album τους οι 30 Seconds To Mars! O Jared Leto χάθηκε στο δάσος!

Στο studio για το τέταρτο album τους οι 30 Seconds To Mars! O Jared Leto χάθηκε στο δάσος!
Wow!!Οι 30 Seconds To Mars επιβεβαίωσαν την πληροφορία ότι βρίσκονται στο studio και προετοιμάζονται για την ηχογράφηση του τέταρτου album τους!
 Το follow up του album "This Is War", σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που ανέβασε ο ίδιος ο Jared Leto περιγράφεται ως "ένας δραματικός αποχαιρετισμός στο παρελθόν" και μουσικά θα είναι "αρκετά ορχηστρικό, αφηγηματικό, διαδραστικό και αρκετά πιο ηλεκτρονικό" σε σχέση με τις προηγούμενες ηχογραφήσεις τους. Χρέη παραγωγού θα αναλάβει ο ίδιος ο Jared Leto, μαζί με ονόματα-εγγύηση από τον χώρο της rock, όπως ο Steven Lillywhite (U2, Killers).
 Οι ηχογραφήσεις του album θα γίνουν στο Hollywood, αλλά οι 30STM μας επιφυλάσσουν μια ακόμα έκπληξη, καθώς τα τραγούδια τους θα ταξιδέψουν σε προορισμούς σπάνιας ομορφιάς, μέσα από ηχογραφήσεις που θα γίνουν σε Iνδία, Αφρική και στην...έρημο της Καλιφόρνια!
Όμως πριν από το νεο ταξίδι των 30 Seconds To Mars, όταν ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις στην περιοχή Hollywood Ηills, κάτι παράξενο συνέβη με τον Jared Leto. Ξαφνικά ο Jared....χάθηκε στο δάσος. Μα γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου