ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ BLOG ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ

Η εκπομπή Μουσικές Ιστορίες ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου του 2010 απο την πλατφόρμα του mindradio. Σε αυτή τη πλατφόρμα δίνεται η δυνατότητα σε ανθρώπους που αγαπούν το ραδιόφωνο να δημιουργήσουν την δική τους εκπομπή μέσω της αδελφικής πλατφόρμας-του mindradio-το u play.Βασικοί συντελεστές αυτής της εκπομπής ειναι ο 'Αρης Γιώτης και ο Θωμάς Τσιρώνης.Επίσης στην παραγωγή της εκπομπής βοηθούν οι Αλέξανδρος και η Κατερίνα Γιώτη. Σκοπός αυτής της εκπομπής δεν είναι να σας μάθουμε μουσική,να επιδείξουμε τις μουσικές μας γνώσεις,να αναλωθούμε σε εξυπνακίστικους διαλόγους και σε ατέρμωνους μονολόγους,δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα σας πούμε "εμείς μπορούμε,ξέρουμε και εσείς όχι"!Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη "μουσική παρέα".Έτσι..απλά..αλλά αληθινά...
Για μας αυτό το εγχείρημα δεν είναι πρωτόγονο...είχε πετύχει και στο παρελθόν,αλλά λόγω των διαφορετικών δρόμων που ακολούθησε η τότε παρέα,δεν εξελίχθηκε.Άλλα τα χρόνια τότε,πιο αυθόρμητα,πιο πρωτόγνωρα και πρωτόγονα για εμάς.Η "μουσική παρέα" μας τότε ήταν διαφορετική.Άλλες δυνατότητες,άλλες προοπτικές,άλλα όνειρα..και άλλα μυαλά.Ο κύκλος ζωής του τότε πειρατικού ραδιοφωνικού σταθμού ο οποίος ξεκίνησε την λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 1990 και έπαψε τον Άυγουστο του 1994 συνεχίζεται με την τωρινή προσπάθεια.Με άλλη ορμή,άλλες δυνατότητες...αλλά με τα ίδια συστατικά σαν δομή.Τα συστατικά της επιτυχίας.Αυθορμητισμός,αγάπη για αυτό που λέμε "ιδέα ραδιοφώνου",αλλά με σεβασμό στους ακροατές και πάνω απ'όλα στους ίδιους μας τους  εαυτούς.
Είμαστε εδώ όχι σαν μια εναλλακτική πρόταση στον χώρο του ραδιοφώνου.Είμαστε εδώ για να θυμηθούμε αυτό που λέμε "καλό και γνήσιο ραδιόφωνο".Χωρίς play list,χωρίς "στημένους" διαλόγους,χωρίς ίχνος εγωκεντρισμού,θα είμαστε εδώ-απλά και αληθινά-κάνοντας αυτό που αγαπάμε...ραδιόφωνο.Μαθαίνοντας μέρα με τη μέρα,ακόμα και μέσα από τα λάθη μας,θα είμαστε-πρώτα ο Θεός-κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23.00-01.00 και κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 15.00-17.00.Το ταξίδι τώρα ξεκινάει.Σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους στα μονοπάτια της μουσικής και της αληθινής επικοινωνίας.Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε μια τεράστια "ΜΟΥΣΙΚΗ  ΠΑΡΕΑ"...σας περιμένουμε να γίνετε και εσείς κομμάτι αυτής της προσπάθειας..διαδίδωντάς το.
Με ειλικρινή αγάπη Άρης Γιώτης και Θωμάς Τσιρώνης.

3 σχόλια:

  1. welcome stin oikogeneia twn bloggers....
    isws o kaliteros diadiktiakos tropos epikoinwnias!
    ari kai thoma kalo tha einai mesa apo edw na enimerwnete kai gia live....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε παιδιά με το καλό.Πολλές και καλές εκπομπές σας εύχομαι,με τη γνωστή υπερβολική δόση χιούμορ.Κρατείστε τη συνταγή ανόθευτη και θα είμαστε εκεί να σας ακούμε. Ο "Απαισιότατος" φίλος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΠΑΝΤΑ ROK!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή