ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Liam Gallagher: Οι καλύτερες ατάκες!

Liam Gallagher: Οι καλύτερες ατάκες!
Ο frontman των Beady Eye και «φωνή» των Oasis, Liam Gallagher, από το ξεκίνημα του στην μουσική,  δεν σταμάτησε να χαρίζει στα μουσικά media μια πλούσια συλλογή από ατάκες-statements, λέγοντας κυριολεκτικά, ότι του κατεβαίνει!
 Όταν ακόμα οι Oasis υπήρχαν ως συγκρότημα, ο Liam Gallagher δεν είχε διστάσει να δηλώσει ότι: «Οι Oasis είναι μεγαλύτεροι από τον Θεό! Θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτεροι και από τους Beatles, αλλά μάλλον είναι ισάξιοι.». 
 Επίσης ο Liam ποτέ δεν έκρυψε το παρασκήνιο της ταραχώδους σχέσης με τον αδελφό του, λέγοντας: «Όλοι ξέρουν πως αν έχεις ένα μεγάλο αδελφό, πρέπει να μαλώνεις μαζί του.», την αδυναμία του στην Manchester City: «Ευτυχώς που νικήσαμε απόψε, αλλιώς θα τα σπάγαμε όλα!» αλλά και τις γυναίκες: «Τρελαίνομαι για τις γυναίκες. Χαίρομαι που αρέσω σε πολλές. Θα ανησυχούσα αν άρεσα στους άντρες. Όχι ότι έχω πρόβλημα με τους gay, αλλά δεν θα ήθελα να μου τσιμπάνε τα οπίσθια ή κάτι τέτοιο».
 Ακολουθεί ένα top 5 των σπουδαιότερων «δηλώσεων» του Liam Gallagher!
Για το κοινό της Αμερικής: «Οι Αμερικάνοι θέλουν σκληρούς καλλιτέχνες, που μαχαιρώνουν τον κόσμο επι σκηνής. Όταν βλέπουν μια λαμπερή συμμορία, αρωματισμένη, όπως εμείς, έχουν πρόβλημα»
Για την Amy Winehouse: «Δεν μπορεί ούτε να μασήσει τσίχλα περπατώντας σε ευθεία γραμμή. Πως θα γράψει βιβλίο;»
Για τον ρόλο του στους Oasis: «Όλα έχουν να κάνουν με την μουσική και αυτό είναι. Δεν είμαι διασκεδαστής, αλλά διασκεδάζω τον κόσμο. Με καταλαβαίνεις;»
Για τα videos των Oasis: «Μερικά από τα videos μας ήταν σοκαριστικά, όπως το “Lyla”.  Μοιάζαμε με την ναρκωμένη  εκδοχή των Culture Club»
Noel Gallagher- Χωρισμός: «Ο Noel μας αντιμετώπιζε σαν να είμαστε η backing band του. Οι Oasis ήταν το δικό του όραμα». Noel Gallagher – επανένωση: «Δεν πρόκειται να πω ότι δεν θα παίξουμε ξανά μαζί. Αλλά αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου