ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

U2,Rihanna, Lady Gaga συνεισφέρουν στα θύματα του σεισμού της Ιαπωνίας U2,Rihanna, Lady Gaga συνεισφέρουν στα θύματα του σεισμού της Ιαπωνίας

U2,Rihanna, Lady Gaga συνεισφέρουν στα θύματα του σεισμού της Ιαπωνίας
Η εταιρεία Universal σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια συλλογή φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τραγούδια των πιο περιζήτητων pop-rock stars της σύγχρονης εποχής, με special guests μέχρι στιγμής, τους U2, Rihanna, Lady Gaga.
Τα έσοδα από αυτό το album, που θα κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά, θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό της Ιαπωνίας για την ανακούφιση των θυμάτων από τον καταστροφικό σεισμό και το tsunami που ακολούθησε.
 Εκπρόσωπος της Universal δήλωσε: «Το album θα κυκλοφορήσει ψηφιακά, για να φτάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται σε περισσότερο κόσμο. Θα είναι μια παγκόσμια κυκλοφορία. Το σχέδιο είναι να το έχουμε έτοιμο μέσα στην εβδομάδα.»
Η Lady Gaga ήδη έχει διαθέσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον Ερυθρό Σταυρό, από τις εισπράξεις του βραχιολιού που ή ίδια σχεδιάσει και πουλάει μέσω του site της. Ο αριθμός των νεκρών και αγνοούμενων  από τον σεισμό και το tsunami της 11ης Μαρτίου έχει φτάσει στα 21.000 άτομα μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου