ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Sonisphere 2011: Οι ώρες των συγκροτημάτων!


Sonisphere Festival
Το Sonisphere 2011 απέχει λιγότερο από ένα μήνα! Το line-up των συγκροτημάτων μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχει κλείσει και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία, προς μία βραδιά γεμάτη Rock και Metal μουσικές στο Terra Vibe.
Πρόσφατα, εκτός από τα αρχικά ονόματα στο line-up προστέθηκαν και οι Nightfall, Rotting Christ, Moonspell, Need και Total Riot.
Όπως είναι αναμενόμενο στις 17 Ιουνίου στο Terra Vibe θα ζήσουμε μερικές αξέχαστες στιγμές, αφού οι μπάντες που θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους είναι από τις καλύτερες στο είδος τους. Μη ξεχνάτε πως πέρυσι οι headliners Metallica, έδωσαν μία απίστευτη συναυλία κάτω από καταρρακτώδη βροχή, η οποία τελικά δεν επηρέασε κανέναν χάρη στο πάθος και τον ενθουσιασμό των μελών του συγκροτήματος!
Έχοντας μπει λοιπόν στην τελική ευθεία για το φετινό Sonisphere, ανακοινώθηκαν και οι ώρες που μπορείτε να δείτε κάθε μία από τις αγαπημένες σας μπάντες. Σε συνολικά δύο stages, το Apollo και το Saturn η φετινή διοργάνωση επιχειρεί να δημιουργήσει μία εκρηκτική ατμόσφαιρα και να καλύψει όλα τα γούστα των φίλων της Rock και Metal μουσικής αντίστοιχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου