ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Anthrax: «Οι Metallica μας έδωσαν μια γερή κλωτσιά!»

Anthrax: «Οι Metallica μας έδωσαν μια γερή κλωτσιά!»
Οι Anthrax, σε συνέντευξη τους στο NME.com, αποκάλυψαν ότι η πρόσκληση των Metallica, να λάβουν μέρος στις συναυλίες τους, ως μέλη της Big Four, τους έδωσε ένα νέο κίνητρο για να ολοκληρώσουν το νέο τους album “Worship Music” μετά από μια ιδιαίτερη επίπονη διαδικασία ηχογραφήσεων.
Το συγκρότημα είχε σχεδόν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του album, όταν ο τραγουδιστής Dan Nelson αποχώρησε από το συγκρότημα, για να τον διαδεχθεί λίγο αργότερα ένας «φίλος από τα παλιά» ο Joey Belladonna.
Οι Anthrax μίλησαν στην NME, από τα παρασκήνια του Sonisphere UK: «Πρέπει να ομολογήσουμε, ότι οι Metallica και όλη η φάση της Big Four μας έδωσαν μια κλωτσιά στον κ΄*λο, σαν να μας λένε: «Οργανωθείτε επιτέλους και ολοκληρώστε τον δίσκο!»Ο κιθαρίστας Rob Caggiano αναφέρθηκε και στο album “Worship Music”: «Είναι μια ανακούφιση το ότι τελείωσε. Δουλέψαμε για ένα τεράστιο χρονικό διάστημα, σε 15 διαφορετικά studios. Ήταν ένας συναισθηματικός μαραθώνιος για εμάς».
Ο Charlie Benante, drummer των Anthrax αποκάλυψε και μια άγνωστη πτυχή του νέου album των Anthrax: «Το υλικό ήταν 85% έτοιμο αλλά δεν είχαμε τραγουδιστή! Γι` αυτό περιμέναμε τον Joey Belladonna να τραγουδήσει τα κομμάτια. Από την στιγμή που ήρθε, όλα τελείωσαν γρήγορα.»
Το “Worship Music” κυκλοφορεί στις 12 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου