ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ADRENALINE MOB: Αποχωρήσεις μελών και κυκλοφορία album

Ο κιθαρίστας Rich Ward (Stuck Mojo, Fozzy) και ο μπασίστας Paul DiLeo (Fozzy) αποχώρησαν από το συγκρότημα των Adrenaline Mob, όπου συμμετέχουν οι Mike Portnoy (Dream Theater, Avenged Sevenfold), Russell Allen (Symphony X) και Mike Orlando (Sonic Stomp).
Σε δήλωσή του ο Ward λέει: "Όταν μου προσφέρθηκε η θέση του δεύτερου κιθαρίστα στους Adrenaline Mob ήταν δεδομένο ότι όλα τα μέλη του συγκροτήματος είχαν και άλλες μουσικές υποχρεώσεις με άλλα projects ή μπάντες. Όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν μια πρόκληση να κάνουμε τους Adrenaline Mob να δουλέψουν, αλλά το line up από μόνο του έδινε την εντύπωση ότι άξιζαν τον κόπο η προσπάθεια και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις μας. Τους τελευταίος μήνες, όμως, φάνηκε καθαρά ότι το πρόγραμμα του συγκροτήματος και οι ηχογραφήσεις δε μου άφηναν περιθώρια ενασχόλησης με τις άλλες μου υποχρεώσεις. Θα μπορούσα να λειτουργήσω με τους Stuck Mojo, τους Fozzy και τους Walking With Kings μόνο όταν οι Adrenaline Mob θα είναι ανενεργοί. Αυτό ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσα να δεχτώ. Έτσι, επικοινώνησα με τον Mike Portnoy και του ανακοίνωσα την απόφασή μου να αποχωρήσω. Με ευχαρίστησε και έδειξε απόλυτη κατανόηση."
Ο Ward καταλήγει: "Η εμπειρία του να παίζεις με τον Mike Portnoy ήταν εκπληκτική, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο ενθουσιώδεις και αφοσιωμένους μουσικούς που έχω συνεργαστεί. Ήταν τιμή για μένα να παίζω με μουσικούς αυτού του βεληνεκούς και τους εύχομαι να βρουν την επιτυχία που τους αξίζει".
Οι Adrenaline Mob σχεδιάζουν την κυκλοφορία του δίσκου τους στις 13 Μαρτίου. Το album θα έχει τίτλο "Omerta", ενώ το tracklist έχει ως εξής:
adrenaline mob omerta01. Undaunted
02. Psychosane
03. Indifferent
04. All on the Line
05. Hit the Wall
06. Feelin' Me
07. Come Undone (feat. Lzzy Hale)
08. Believe Me
09. Down to the Floor
10. Angel Sky
11. Freight Train

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου