ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Αγριεύει η κόντρα στους Great White

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Jack Russell και τα υπόλοιπα μέλη των Great White για το ποιος θα κρατήσει τελικά το όνομα της μπάντας. Ο Jack Russell ως ιδρυτής του συγκροτήματος από το 1978 θεωρεί ότι του ανήκει ο τίτλος και για αυτό το λόγο προσέλαβε δικηγόρους από το γνωστό νομικό γραφείο του Michael Kelly που είναι γνωστός για τέτοιες ανάλογες υποθέσεις  ώστε να προστατεύσει τα δικαιώματα του.
Να θυμίσουμε ότι οι υπόλοιποι Great White είχαν απορρίψει την επιστροφή του Jack Russell στο γκρουπ ύστερα από μία μεγάλη περιπέτεια που είχε  με την υγεία του διότι θεωρούν ότι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως και δεν θα μπορούσε να αναταπεξέλθει στςι υποχρεώσεις της μπάντας. Ως αντίδραση ο Jack Russell έφτιαξε το δικό του γκρουπ  με το ίδιο όνομα και από τότε άρχισε μία μάχη δηλώσεων μεταξύ των δύο πλευρών. Όμως τώρα η κόντρα παίρνει και νομικές διαστάσεις  αφού έχουν παρθεί τα κατάλληλα νομικά μέτρα που είναι πλέον σε κίνηση. Το δικηγορικό γραφείο του Carey & Acree που βοηθάει στην ίδια υπόθεση είναι καλοί  γνώστες της βιομηχανίας για την τεχνογνωσία τους σε αυτού του είδους τις υποθέσεις και έχουν αρχίσει τη λήψη των αναγκαίων νομικών ενεργειώνν.
Επίσης ο Michael Kelly δήλωσε για την συγκεκριμένη υπόθεση ότι: ως δικηγόρος στην Καλιφόρνια για περισσότερα από 40 χρόνια είχα εμπειρία με πολλές διασημότητες οπως αυτη του Jack Russell και είναι μέρος ενός συγκροτήματος εδώ πολλές δεκαετίες και έχει πολλές φάσεις στη μουσική ροκ. Είναι μεγάλη τιμή που συνεργάζομαι με το κ. Russell και του εύχομαι πολλές επιτυχίες στο νέο έτος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου