ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

JOEY RAMONE




Λίγο μετά τον θάνατο του ηγέτη των punk rock θρύλων Ramones, Joey Ramone, η μητέρα του Charlotte αλλά και ο μικρότερος αδερφός του Mickey Leigh και ενώ καθάριζαν το διαμέρισμα του, βρήκαν μια απόδειξη φαγητού η οποία στο πίσω της μέρος είχε γραμμένους στίχους, απόδειξη του ότι ο Joey δούλευε πάνω σε νέο υλικό!

Στις 15 Μαίου, 11 χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Joey Ramone ετοιμάζεται να ροκάρει ξανά με το νέο solo album το οποίο θα έχει τίτλο "Ya Know?". Ο νέος δίσκος περιλαμβάνει 17 demo τραγούδια τόσο από την εποχή των θρυλικών Ramones όσο και αργότερα.

Τα κομμάτια – στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα "Rock & Roll Is The Answer", "New York City" και "Waiting For That Railroad" – ολοκληρώθηκαν με τη συνδρομή των παραγωγών Ed Stasium και Jean Beauvoir, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν δουλέψει με τους Ramones.

Εκτός όμως από τους δύο παραγωγούς, στο "Ya Know?" συμμετέχουν και τεράστια ονόματα της rock και punk σκηνής όπως οι Joan Jett, Steven Van Zandt (E – Street Band), Richie Ramone καθώς και μέλη των Cheap Trick και Dictators.

Υπομονή μέχρι της 15 Μαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου