ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

AXL ROSE: Αρνείται την ένταξή του στο Rock and Roll Hall of Fame ως μέλος των Guns N' Roses


Οριστικά τέλος στα σενάρια μιας reunion εμφάνισης των Guns N’ Roses αυτό το Σάββατο στην εισαγωγή τους στο Rock and Roll Hall of Fame βάζει ο Axl Rose, ο οποίος με μια μακροσκελέστατη ανακοίνωσή του δηλώνει πως όχι μόνο δεν θα παραστεί στην τελετή, αλλά και πως αρνείται την εισαγωγή του στο Hall of Fame.
Σταχυολογήσαμε και σας παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα από την δήλωσή του:
«Όταν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το Hall of Fame, είχα ανάμικτα συναισθήματα, αλλά σε μια προσπάθεια να είμαι θετικός και να κάνω ό,τι μπορώ για τους οπαδούς και τον ενθουσιασμό τους, ένιωσα τιμή και ενθουσιασμό και ήλπισα πως όλο αυτό θα είναι κάτι καλό. Εννοείται πως συνειδητοποίησα πως έτσι όπως έχουν τα πράγματα, αν οι Guns N’ Roses ήταν να μπουν στο Hall of Fame, η κατάσταση θα ήταν λίγο μπερδεμένη και άβολη.»
«Δεν θα παραβρίσκομαι στην φετινή τελετή των εισαγωγών στο Rock and Roll Hall of Fame και αρνούμαι, με σεβασμό, την ένταξή μου σε αυτό ως μέλος των Guns N’ Roses. Ζητώ να μην εισαχθώ εν τη απουσία μου και παρακαλώ να γνωρίζετε πως δεν εξουσιοδοτώ κανέναν να δεχθεί την ένταξή μου ή να μιλήσει εκ μέρους μου.»
«Σχετικά με κάποιο reunion, οποιουδήποτε είδους, των “Appetite” ή “Illusion” line-ups, έχω γίνει δημόσια σαφής. Τίποτα δεν άλλαξε. Ο μόνος λόγος, αυτή την στιγμή και υπό αυτές τις συνθήκες, για κάποιον, με την δικαιολογία του «για τους οπαδούς» ή με οποιαδήποτε δικαιολογία, να συνεχίσει να ρωτά, να προτείνει ή να απαιτεί ένα reunion, είναι για να αποσπάσει με άστοχες προσπάθειες την προσοχή από το τωρινό μας line-up.»
«Ο Izzy [Stradlin] ήρθε μερικές φορές μαζί μας το 2006 και πέρσι τον προσκάλεσα να παίξει μαζί μας στο LA Forum. O Steven [Adler] ήταν στο show μας στο Las Vegas το 2006 και τον προσκάλεσα στο πάρτι μας μετά το show, μόνο και μόνο για να ανταμειφθώ με τις μετέπειτα συνεντεύξεις του που ήταν γεμάτες με ψέματα για το reunion. Ο Duff [McKagan] έπαιξε μαζί μας το 2010 και το 2011 άνοιξε μαζί με την μπάντα του, τους Loaded, 2 shows μας. Για μένα, με την εξαίρεση του να παίξουν 1-2 κομμάτια σε κάποιο μελλοντικό μας show ο Duff ή ο Izzy, αυτό είναι αρκετό.»
«Κλείνοντας, ασχέτως από αυτή μου την απόφαση και όσο δύσκολο σας φαίνεται να το πιστέψετε ή όσο ειρωνικό φαντάζει, θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω το Rock and Roll Hall of Fame για την υποψηφιότητα και για τις ψήφους τους για τους Guns N’ Roses.»
H Lauren Bishop, εκπρόσωπος του Hall of Fame, μετά από αυτή την επιστολή του Axl Rose, δήλωσε: «λυπούμαστε που ο Axl δε θα μπορέσει να δεχθεί αυτοπροσώπως την ένταξή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου