ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

INFERNIAC FEST: Φιλανθρωπικό φεστιβάλ με εγχώρια extreme metal groups στις 18 Μαΐου


Στις 18 του Μάη, πραγματοποιείται στην Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι ένα φεστιβάλ με ονόματα από την εγχώρια extreme metal σκηνή, για φιλανθρωπικό σκοπό, που καλό θα ήταν να το στηρίξουμε όλοι μας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του φεστιβάλ:
Η Ε.Κ.Κ.Ε.Π. (Ένωση Καλλιτεχνικής Και Εικαστικής Παρέμβασης), μετά από την υποστήριξη που παρέχει τα τελευταία χρόνια στο μουσικό φεστιβάλ RockFest n' Aid, τον θεσμό που στηρίζει φιλανθρωπικά σωματεία, φέτος ξεκινά μία νέα διοργάνωση η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με μουσικά σχήματα του ακραίου ήχου!

Μετά την πρόσφατη διοργάνωση του 11ου RockFest n' Aid στίς 25/11/2011, του οποίου τα έσοδα προσφέρθηκαν στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "ΦΛΟΓΑ", εκφράστηκε η ανάγκη προσφοράς προς τον συγκεκριμένο σύλλογο από γνωστά συγκροτήματα του ακραίου ήχου της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Έτσι λοιπόν με την ευαισθητοποίηση των συγκροτημάτων ACID DEATH, KARMA VIOLENS (special show), MORTAL TORMENT, GRASSROLL,
η Ε.Κ.Κ.Ε.Π. σας παρουσιάζει το INFERNIAC FEST το οποίο θα λάβει χώρα στις 18/05/2012 στην Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι!

Ώρα έναρξης 20:00 το βράδυ!

Έισοδος 10 ευρώ, με μπύρα!

Εισιτήρια θα διατίθενται στο ταμείο της Αρχιτεκτονικής,την ημέρα του φεστιβάλ.

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί σε αυτούς τους δύσκολους για την χώρα μας καιρούς όλα αυτά τα μικρά πλάσματα που δίνουν καθημερινά μάχη για τήν ζωή τους!

Είμαστε η ελπίδα τους για το "Σήμερα", είναι η ελπίδα μας για το "Αύριο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου