ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Οι Duran Duran στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων


Λίγο μετά την καλοκαιρινή τους στάση στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη στις 6 Ιουλίου, οι Duran Duran θα ταξιδέψουν στη γενέτειρά τους για μια εμφάνιση που θα σημαδέψει την καριέρα τους. To συγκρότημα επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του σε μια μεγαλειώδη συναυλία στο Λονδίνο στην έναρξη των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι Duran Duran μαζί με τους Snow Patrol, Stereophonics και Paolo Nutini θα πάρουν μέρος στην συναυλία – γιορτή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο Hyde Park στις 27 Ιουλίου. 

Στα «διαλείμματα», που θα μεσολαβούν πριν και μετά τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνες στιγμιότυπα από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι καλλιτέχνες που έχουν κληθεί να συμμετάσχουν, εκπροσωπούν ο καθένας μία διαφορετική περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου με τους Duran Duran να εκπροσωπούν την Αγγλία, ο Paolo Nutini την Σκωτία, οι Stereophonics την Ουαλία και οι Snow Patrol την Βόρεια Ιρλανδία.

Ο Simon Le Bon δήλωσε: "Το ό,τι θα εμφανιστούμε μπροστά σε τόσο κόσμο στην πιο σημαντική ημέρα του αθλητισμού, θα είναι μια από τις κορυφαίες στιγμές της τελευταίας δεκαετίας για εμάς".

"Έχουμε κληθεί να εκπροσωπήσουμε την Αγγλία και είμαστε τρομερά υπερήφανοι για αυτό. Η στιγμή που θα δούμε στις μεγάλες οθόνες την Ολυμπιακή φλόγα, λίγο πριν βγούμε στην σκηνή αυτής της ιστορικής τοποθεσίας, θα είναι μια μαγική εμπειρία… Ανυπομονούμε".

Oι Duran Duran θα παίξουν στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη στις 6 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου