ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Oι Metallica έπαιξαν live το "Black Album", ανάποδα!

Oι Metallica έπαιξαν live το "Black Album", ανάποδα!
  
   To 2011 ήταν μια σπουδαία χρονιά για τους Metallica, καθώς γίορτασαν την επέτεια των 30 ετών από το ξεκίνημα τους στην μουσική, αλλά  και την επέτειο των 20 ετών από την κυκλοφορία του θρυλικού album τους "Black Album"!  Ήταν γνωστό σε όλους πως η νέα τους περιοδεία θα ήταν αφιερωμένη στo "Black Album", αλλά κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς ετοίμαζαν επι σκηνής οι θρυλικοί thrash-metallheads...
Στην πρώτη τους συναυλία επι ευρωπαικού εδάφους, στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, οι Metallica έπαιξαν όλο το "Black Album" με την ανάποδη σειρά του traclist!  Η συναυλία των Metallica στην Πράγα άνοιξε με τα κομμάτια "Hit the Lights", "Master of Puppets", "For Whom The Bell Tolls", μέχρι που ένα video που θύμιζε έντονα 90s εμφανίστηκε στην οθόνη, προλογίζοντας το  "The Struggle Within",  τραγούδι-επίλογο από το "Black Album" .
Η συναυλία τελείωσε με το "Enter Sandman" και στην συνέχεια οι Metallica βγήκαν για encore με τα "Fuel", "Seek And Destroy", "One"! Θα ακολουθήσουν 10 ακόμα ευρωπαικοί σταθμοί για τους Metallica, οι οποίοι παράλληλα, βρίσκονται και σε συζητήσεις με τον Rick Rubin για την έναρξη της παραγωγής του νέου τους album.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου