ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

O Slash "αδειάζει" Scott Weiland και Axl Rose!

O Slash "αδειάζει" Scott Weiland και Axl Rose!
 
Ο Slash έκανε μια στάση  στην εκπομπή του Howard Stern για να προωθήσει το νέο του album "Apocalyptic Love" αλλά και για να μιλήσει για τους δυο πιο αμφιλεγόμενους ίσως, performers της σύγχρονης rock, τους οποίους γνωρίζει όσο κανείς άλλος, τον Scott Weiland και τον Axl Rose.   Αφού διέψευσε με συνοπτικές διαδικασίες κάθε φήμη επανένωσης των Velvet Revolver, o Slash μίλησε για τις πρώτες μέρες των VR και την γνωριμία του με τον Weiland: "Εγώ και ο Duff (McKagan - μπασίστας των Guns n` Roses/Velvet Revolver) είχαμε μόλις βγει από την αποτοξίνωση και σκεφτόμασταν "οκ, μπορούμε να βοηθήσουμε αυτόν τον τύπο να καθαρίσε." Τελικά, αυτό που συνέβη, χωρίς παρεξήγηση για το ταλέντο του Scott, ήταν πως αυτός ο τύπος βρισκόταν σε απίστευτο χάλι, αλλά καταφέραμε τελικά να γράψουμε μερικά ωραία τραγούδια.".
Το τέλος των Velvet Revolver ήταν ένα γεγονός που ίσως κανείς δεν θέλει να θυμάται: "Υπήρχε μια ανεξέλεγκτη συμπεριφορά ντίβας από την μεριά του. Είχε την απαίτηση να μας υπαγορεύει το κάθετι και μετά να εξαφανίζεται για ώρες. Το γνωστό σύστημα "δεν βρίσκω τα παπούτσια μου στο δωμάτιο, βγαίνω έξω να ψωνίσω κάτι και 5 λέπτά πριν ξεκινήσει το show κανείς δεν ξέρει που βρίσκομαι.".
Ο Slash όμως, δεν ξέχασε και τον άσπονδο "φίλο" του, Axl Rose και την θρυλική του διαμάχη με τους Nirvana, που επιβεβαιώθηκε και δημόσια, με το ξέσπασμα του Dave Grohl στα MTV Awards 1992: Οι Nirvana ήταν τέλοιοι. Πιστεύω, έχοντας απόλυτο σεβασμό στον Kurt και στην Courtney, πως σε κάποια κόντρα που είχαν με τον Axl Rose, τελικά είχαν απόλυτο δίκιο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου