ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

AC/DC: Στο studio για το νέο τους album!

AC/DC: Στο studio για το νέο τους album!

  Oι AC/DC επιστρέφουν στο studio για να ηχογραφήσουν ένα ακόμα album, όπως επιβεβαίωσε ο τραγουδιστής τους, Brian Johnson.
  Σε συνέντευξη του σε εφημερίδα του San Francisco, o Johnson δήλωσε: "Σε μια-δυο εβδομάδες θα συναντήσω τον Malcom (Young) και θα πάμε μαζί στο Λονδίνο για να συναντήσουμε τον Angus. Συνήθως έτσι ξεκινάει κάθε νέο μας album. Είμαστε ακόμα η ίδια παρέα της γειτονιάς, όπως όταν ξεκινήσαμε."
  Στην συνέχεια, o Johnson περίγραψε και το κλίμα των συζητήσεων που υπάρχει σε κάθε τους συνάντηση, πριν από μια νέα σειρά ηχογράφησεων: "Ειμαστε οι πέντε όψεις μιας κάρτας. Συζητάμε συνήθως πως νοιώθει ο καθένας και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι καινούριο, χωρίς να είμαστε σκιά του παλιού εαυτού μας. Αν κάποιος από του πέντε εξομολογηθεί ότι δεν είναι σε θέση να συμμετέχει στο συγκρότημα, τότε οι AC/DC δεν μπορούν να υπάρχουν."
  Τέλος, οι σκέψεις για μια νέα περιοδεία, είναι λίγο πιο..."συγκρατημένες" σε σχέση με την προηγούμενη: "Η προηγούμενη περιοδεία μας κράτησε δυο χρόνια, Ήταν μια τρέλα! Ότι και να κάνουμε τώρα, θα είναι πολύ "χλωμό" μπροστά σε εκείνη την περιοδεία." AC/DC are back!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου