ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

THE RAVEONETTES




Οι Raveonettes ανακοίνωσαν πως ο τίτλος του νέου τους δίσκου, που θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτέμβρη απο την Vice Records, είναι "Observator".

Το Δανέζικο ντουέτο των Sune Rose Wagner και Sharin Foo θα κυκλοφορήσει έτσι τον τρίτο του δίσκο – και πέμπτο συνολικά – τα τελευταία χρόνια μετά τα "In And Out Of Control" του 2009 και το περσινό "Raven In The Grave".

Μιλώντας στο Spin, ο Wagner είπε: "Ο τίτλος του album – και φυσικά το κομμάτι "Observations" – πηγάζει απο την ανάγκη μου να παρατηρώ τόσο τον εαυτό μου, όσο και τον κόσμο γύρω μου".

Την παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει ο Richard Gottehrer, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το group και στο album "Pretty Black". Τα νέα κομμάτια ηχογραφήθηκαν στα Sunset Studios στο Hollywood με τον Wagner να δηλώνει ενθουσιασμένος: "Ορισμένα απο τα αγαπημένα μου albums ηχογραφήθηκαν εκεί. Έτσι, στα πλαίσια των δέκατων γενεθλίων της μπάντας, επέμεινα να πάμε εκεί κάτι που δεν μετανιώνω. Θεωρώ πως αν δεν ηχογραφούσαμε εκεί, το album μας δε θα ήταν τόσο καλό".

Το tracklisting του "Observator" θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου