ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ο Axl Rose έχει έτοιμα τρια νέα albums;

Ο Axl Rose έχει έτοιμα τρια νέα albums;
O frontman των Guns N` Roses, Axl Rose βρίσκεται σε έντονη δημιουργική «έξαψη» αυτή την περίοδο, καθώς σύμφωνα με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος, Dj Ashba, έχει γράψει τραγούδια που αντιστοιχούν σε τουλάχιστον τρία νέα albums!
 O Ashba είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό Triple M: «ο Axl έχει πάρα πολλά νέα τραγούδια στο συρτάρι του. Πιθανόν το υλικό του να γεμίζει και τρία νέα albums!». 
Όμως ο Axl, όπως και στο “Chinese Democracy”, δεν βιάζεται ιδιαιτέρα να δείξει το νέο του υλικό στον κόσμο. Είπε ο Ashba: « Ο Axl κάθεται στο πιάνο και παίζει ένα τραγούδι που ακούγεται ήδη ολοκληρωμένο. Εγώ του λέω: «Είναι τέλειο, ο κόσμος πρέπει να το ακούσει!» και μου απαντάει: «Α, όχι, αυτό πρέπει να το δουλέψω πολύ περισσότερο.». Είναι μια ιδιοφυία όταν κάθεται και γράφει νέα τραγούδια και εγώ δεν βλέπω την ώρα μέχρι να μου ζητήσει να τον συνοδέψω με την ακουστική κιθάρα. Είναι ένα σπάνιο ταλέντο.».
 Το “Chinese Democracy”, είναι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία με original υλικό από τους ανανεωμένους Guns N` Roses, ύστερα από 17 χρόνια αναμονής. Το line-up των Guns N` Roses, περιλαμβάνει από την αρχική σύνθεση μόνο τον Axl Rose, στις κιθάρες τους Ron Thal, Dh Asba, Richard Fortus, στο μπάσο τον Tommy Stinson, στα drums τον Frank Ferrer και στα keyboards τους Dizzy Reed – Chris Pitman. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου