ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

TESSERACT: Ετοιμάζουν ακουστικό EP


Οι φερέλπιδες Βρετανοί TesseracT, που με το περσινό "One" album τους δημιούργησαν αίσθηση και έκαναν αρκετό κόσμο να στρέψει το βλέμμα του στο «κίνημα» του "djent", ετοιμάζουν αυτόν τον καιρό ένα EP που θα περιέχε ακουστικές εκτελέσεις κομματιών του "One", καθώς και μια "πολύ special" διασκευή.

Ο μπασίστας των TesseracT, Amos Williams, αναφερόμενος στο EP, που έχει ως (μη επιβεβαιωμένο ακόμα) τίτλο "Perspective", αλλά και στο επόμενο studio album τους, είπε:
"Η έμπνευση για το EP μας ήρθε από ένα ακουστικό session που βιντεοσκοπήσαμε πέρυσι στην Νέα Υόρκη, όταν περιοδεύαμε με τους Protest the Hero. Μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι μερικά κομμάτια μας ακούγονταν πολύ ωραία με νέες ενορχηστρώσεις και προσεγγισμένα από μια διαφορετική μεριά. Όταν τελειώσουμε με το EP, θα παραμείνουμε στο studio και θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε το νέο μας album. Όπως διαφαίνεται, θα συνεχίζει τον ήχο των TesseracT που ξεκίνησε να αναπτύσσεται στο "One". Έναν ήχο που είναι δυναμικός, τρυφερός, συντριπτικός, σπλαχνικός, όμορφος, συναισθηματικός και βαρύς. Ένα κουτί αντιθέσεων και απεριόριστων πιθανοτήτων. Με την εξαίρεση, ίσως, του euro House… δεν μας αρέσει και πολύ το euro House, sorry".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου