ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ANATHEMA: Νέο album τον Απρίλιο



Ευτυχώς για τους οπαδούς των Anathema, αυτή την φορά δεν θα χρειαστεί να περιμένουν 7 χρόνια για ένα νέο album, καθώς οι Βρετανοί έχουν ήδη έτοιμο το “Weather Systems”, τον διάδοχο του “We’re Here Because We’re Here” του 2010.
Το νέο album των Anathema πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου, και ο κιθαρίστας/τραγουδιστής/keyboard-ίστας τους, Danny Cavanagh, δηλώνει σχετικά: «Αισθανόμαστε πως αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε ένα δημιουργικό ζενίθ, και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στο νέο μας album. Τα πάντα, από την παραγωγή μέχρι την σύνθεση και την απόδοσή μας, είναι ένα σκαλί πάνω από το τελευταίο μας album», και συνεχίζει λέγοντας: «Δεν είναι background μουσική για πάρτυ. Η μουσική είναι γραμμένη για να συγκινεί βαθύτατα τον ακροατή, να τον εξυψώνει, ή να τον πηγαίνει στα πιο κρύα βάθη της ψυχής του. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και περήφανοι για το “Weather Systems”, και πιστεύουμε πως μαζί με τις καλύτερες στιγμές του “We’re Here Because We’re Here”, αυτός ο δίσκος περιέχει την καλύτερή μας δουλειά μέχρι στιγμής στην μακρά μας καριέρα».
Την παραγωγή και το mastering του album ανέλαβε ο Christer-André Cederberg (In the Woods…, Animal Alpha, Drawn), ο οποίος έχει στο παρελθόν προταθεί 5 φορές για τα Νορβηγικά βραβεία Grammy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου