ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

TESTAMENT: Δηλώσεις του Chuck Billy για το επερχόμενο album τους


Οι Testament βρίσκονται αυτόν τον καιρό στο studio, δουλεύοντας πάνω στο νέο τους album, το οποίο θα έχει τίτλο "The Dark Roots of Earth" και λέγεται πως θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο. Μετά την αποχώρηση του Paul Bostaph (που εικονίζεται με την μπάντα στην παραπάνω φωτογραφία), πίσω από τα drums θα βρίσκεται ξανά ο πολύς Gene Hoglan, ο οποίος είχε συνεργαστεί ξανά με τους Testament στο "Demonic" album τους, το 1997.
Ο θηριώδης frontman των Testament, ο Chuck Billy, μίλησε πρόσφατα στην εφημερίδα The Aquarian Weekly, και ερωτώμενος για τις στυλιστικές διαφορές του νέου album, με το "The Formation of Damnation" που προηγήθηκε, απάντησε:
«Πιστεύω πως όλοι μας οι δίσκοι είναι διαφορετικοί, με τον δικό τους τρόπο. Θα έλεγα πως κινείται στα χνάρια του "Formation of Damnation". Υπάρχουν μερικά πολύ καλά τραγούδια που ξεχωρίζουν στον δίσκο. Δεν θέλαμε απλά να επικεντρωθούμε στο να thrash-άρουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Θέλαμε να κάνουμε έναν δίσκο με δυναμικές, έναν καλό δίσκο που θα μπορείς να ακούς ξανά και ξανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου