ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

O Marilyn Manson στο top 10 του Billboard Album Chart!

O Marilyn Manson στο top 10 του Billboard Album Chart!

  Εκπλήξεις περιλαμβάνει η νέα μέτρηση του Billboard 200 Album Chart, που περιλαμβάνει τον Marilyn Manson στο top 10 με το νέο του album "Born Villain"! To νέο album του Marilyn Manson βρέθηκε στην δέκατη θέση του chart από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, με πωλήσεις 39.000 αντιτύπων και έγινε η έβδομη κυκλοφορία του που μπαίνει στο top 10.
O ίδιος σε συνέντευξη του περίγραψε το νέο του album ως ένα comeback: "Δεν μου είναι εύκολο να πω ότι αυτό το album είναι το comeback μου στην μουσική. Ένα comeback γίνεται όταν διαπιστώνεις ότι δεν είσαι πλέον ο ίδιος καλλιτέχνης που ήσουν κάποτε και τελικά διαπιστώνεις ότι έχεις γίνει αυτό που θέλουν οι άλλοι. Παραδέχομαι όμως ότι αυτός ο δίσκος με γυρίζει πισω στο ξεκινήμα μου, στην εποχή που κανείς δεν με ήξερε ή δεν καταλάβαινε την μουσική μου. Αυτό είναι κάτι πραγματικά φρέσκο για μένα."
Στις υπόλοιπες θέσεις του Billboard Album Chart, ξεχωρίζει η επιστροφή των Beastie Boys στο top 20 με το album-θρύλος "Fight For Your Right" που βρέθηκε στην δέκατη όγδοη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου