ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ROCK ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Επίθεση του πρώην κιθαρίστα των RHCP στο γκρουπ


Για ασέβεια κατηγορεί τους άλλοτε bandmates του ο Jack Sherman, πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers. Ο λόγος; Δεν ήταν ανάμεσα στα μέλη που έλαβαν πρόσκληση για την είσοδο του γκρουπ στο Rock and Roll Hall of Fame. Ο Sherman “τα έχωσε” στους RHCP όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για τον Dave Navarro, που υπήρξε κι αυτός κάποτε μέλος τους, για πέντε χρόνια.
Και παρότι οι σχέσεις του κιθαρίστα με το υπόλοιπο γκρουπ δεν ήταν και οι καλύτερες, ο Sherman νιώθει ότι έπρεπε να ήταν κι αυτός εκεί: “Δεν με σεβάστηκαν. Και είναι απαίσιο συναίσθημα.”
Πρόσθεσε δε ότι δεν πιστεύει ότι ευθύνεται η διοργάνωση για τον αποκλεισμό του: “Eίναι ορθό για αυτούς να παραλείπουν εμένα και τον Dave για τους λόγους που έχουν –οι οποίοι είναι του συγκροτήματος και όχι του Hall Of Fame. Eίναι επώδυνο να συμβαίνει μια τέτοια γιορτή και να μην είσαι εκεί.”

Ο δικηγόρος των RHCP απάντησε στις κατηγορίες με μια ανακοίνωση που αναφέρει ότι η απόφαση για το ποιοι καλλιτέχνες εισάγονται και ποιοι όχι, είναι αποκλειστικά της διοργάνωσης.

Ο Jack Sherman ήταν ο κιθαρίστας του γκρουπ στο ντεμπούτο άλμπουμ τους. Αργότερα απολύθηκε για να επιστρέψει ο Hillel Slovak.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου